Wandelmars


Hallo wandelaar, 


Helaas, maar met pijn in mijn hart, houdt de KNDA wandelmars er mee op te bestaan.

Om een mooie en goed georganiseerde tocht te maken heb je tijd nodig, en energie, het is vooral de tijd die ontbreekt. Na 10 maanden werkloos te zijn geweest heb ik het geluk dat ik een baan heb gevonden, waar ik het naar mijn zin heb. Alleen is dit een heel intensieve baan, waarbij ik geen tijd heb om tussendoor dingen te bedenken of te regelen. In mijn privé leven gebeurt er van alles, het huis waar we al 20 jaar wonen moeten ook de nodige klussen gedaan worden, en ik ben geen 18 meer. 

Het is niet alleen de tochten uitzetten maar erom heen moet er ook heel veel gedaan worden. Kan mij voorstellen dat mensen denken, had je dit niet een jaar geleden kunnen bedenken, zodat mensen het over hadden kunnen nemen.Nee, want toen dacht ik er niet aan om te stoppen. Dit zit sinds twee maanden in mijn hoofd en vond het heel moeilijk en emotioneel om dit te beslissen.Dit is ook iets waar ik ooit mee ben begonnen en waar mijn hart en ziel inzat. 

Wandelen zal ik zeker blijven doen, dat zal nooit over gaan en hoop jullie vaak tegen te komen. Bedankt voor allen, die onze tocht bezocht hebben en ook onze sponsors bedankt, zonder hen hadden we nooit zo’n goed verzorgde tocht kunnen houden. En natuurlijk onze muzikanten, familie leden en vrienden, die ons geholpen hebben.  Wij waren heel blij met de leuke positieve reacties die we hebben mogen ontvangen. 


Groeten van Arnold en Carla.   
===============================================================================
 De laatste zaterdag van juni 2014 is de wandeling met mooi weer van start gegaan. Opnieuw via mooie routes en goede verzorging onderweg. Deze combinatie was ook dit jaar weer goed voor het grote aantal deelnemers van 430.
foto's bij de fotogalerij en via onderstaande link

https://plus.google.com/photos/109612052912882056171/albums/6057416191050755025
 
 (indien de link niet wordt geopend, selecteer het adres en kies met de rechtermuisknop voor koppeling openen)
 
 
 Enkele reacties.
 
 
" Mooie route door de polders, maar ook het stukje door Gouda, met name langs de oude haven. Leuk dat in de routebeschrijving ook werd aangegeven dat er een onaantrekkelijk stukje aankwam. Goede routebeschrijving en duidelijke pijlen op de weg. Complimenten."
 
 
11e KndA wandelmars wederom geslaagd!


"Afgelopen zaterdag heb ik de 40 km wandeltocht van jullie vereniging gelopen. Eerlijk is eerlijk alles zat mee, niet te warm of te koud en vooral droog. Complimenten voor de organisatie. De bepijling was perfect en de tocht prachtig en ook nog wat lekkers onderweg. Het was een fijne dag."

Nely Tanis, Almere''Op de laatste zaterdag van juni is voor de 10e keer de KndA wandelmars gehouden en opnieuw is het Arnold gelukt een mooi parcours uit te zetten voor alle afstanden. Al vroeg in de ochtend was het een gezellige drukte in het repetitiegebouw. Veel wandelaars kennen elkaar van vorige jaren en van ander marsen.  Dat de wandelmars van de KndA door wandelaars wordt gewaardeerd, blijkt elk jaar weer uit het aantal deelnemers afkomstig uit het hele land.  Sommigen zijn hier zelfs al voor de tiende keer. Helaas waren er dit jaar met 354 deelnemers minder deelnemers dan vorig jaar, omdat vooral voor de kortere afstanden het weer een spelbreker was. Voor de langere afstanden was de opkomst zelfs iets beter dan vorig jaar. Zoals in het begin al is aangegeven, waren de diverse parcours mooi en afwisselend. Bij de rustplaatsen en aan de finish in het repetitiegebouw, waren de lopers dan ook vol lof voor de route en de verzorging onderweg. Dit laatste is te danken aan de sponsors en de vele vrijwilligers van binnen en buiten de harmonie, die elk jaar opnieuw hun vrije zaterdag met veel plezier opofferen voor dit evenement.'' 

Evert Delissen''Hallo allemaal, Gisteren, zaterdag 29 juni heb ik met Eric Hamersma samen de wandeltocht van de KNDA Moordrecht meegelopen. We liepen de 40 kilometerwandeling van deze 10e editie mee.Raar dat ik er nog nooit eerder van gehoord had, echt geweldig gedaan door Arnold van den Berg en zijn vrouw Carla en dochter Ilja. Er zullen wel veel andere helpers zijn maar omdat ik die niet ken, kan ik ze niet benoemen. KNDA is de muziekvereniging Kunst Na De Arbeid uit Moordrecht, de sart is in hun verenigingsgebouw in de sportlaan in Moordrecht.Het zou leuk zijn om deze tocht volgend seizoen met wat meer GidiupGo’ers te kunnen lopen. Nu was ik Eric erg dankbaar dat hij met mij mee wilde lopen! Fantastiche tocht vanuit Moordrecht overgevaren met de pont, via Gouderak naar Het Loetbos, door het Loetbos richting Lekkerkerk/Krimpen ad Lek, daarna richting Ouderkerk ad IJssel, hierna weer richting Lekkerkerk terug naar de Loet,  via Berkenwoudse Boezem terug met de pont van Gouderak naar Moordrecht……''

Hanneke van der Zaan, Gouda
Voor de reacties van de afgelopen jaren kunt u doorklikken naar de pagina Reactie's wandelmars
Voor een indruk van de voorgaande wandelmarsen kunt u een kijkje nemen in het Foto overzicht
  Of klik direct naar een van de volgende overzichten:Foto's 2011                    
Foto's 2008                    
Foto's 2007