Leerlingenorkest Decibel zoekt muzikanten

 

Het leerlingenorkest Decibel van harmonie Kunst na de Arbeid uit Moordrecht is op zoek naar jonge enthousiaste muzikanten die graag met elkaar muziek willen maken. Decibel repeteert wekelijks op donderdagavond om 18.30 uur in het verenigingsgebouw van harmonie Kunst na de Arbeid, Sportlaan 5 in Moordrecht. De dirigent van Decibel is Max Groenen. Zijn doel is om de muzikanten naast kennis ook plezier in samen muziek maken mee te geven. Decibel speelt populaire muziek uit deze tijd. Als de leerlingen hun eerste muziekexamen gehaald hebben, kunnen ze door naar de harmonie.

 
Het leerlingenorkest treedt ook op tijdens het voor- en najaarsconcert van de Harmonie en tijdens voorspeelavonden in Moordrecht, waar leden ook individueel kunnen laten horen wat ze kunnen.

Aanmelding en informatie kan via een email naar bestuur@knda-moordrecht.nl en tijdens de repetities. De contributie voor deelname aan het orkest is 32.50 per kwartaal. Meer informatie over Decibel is te vinden op de site van harmonie Kunst na de Arbeid: www.knda-moordrecht.nl. Het is ook mogelijk om eerst vrijblijvend te komen kijken tijdens de repetitie.

 

Logo Decibel